Professionel massage i Viborg

Trænger din krop til en pause? Hos massør Kathrine Hansen Høirup i Viborg finder du en lægeeksamineret fysiurgisk kropsmassør. Jeg er uddannet til at løsne spændinger og muskler i din krop, så du igen kan slappe af. I samarbejde med dig arbejder jeg altid på at se på hele din krop, så vi kan finde frem til de spændinger, der er roden til dine smerter. Vi gennemgår dine smerter og forsøger derved at visualisere, hvordan de er opstået, hvilket gør det nemmere for mig at behandle dem.

Forskellige typer massage

På min klinik tilbyder jeg forskellige typer massage og øvrige behandlinger, der giver din krop og dit sind et afslappende afbræk fra hverdagen eller afhjælper smerter. Det gælder følgende:

  • Fysiurgisk massage, der giver velvære, og som samtidig er en lægefaglig korrekt måde at behandle lidelser i bevægelsesapparatet på.
  • Helkropsmassage
  • Fod- og underbensmassage
  • Antistressmassage, som gør hele kroppen afslappet.
  • Cupping massage. Denne form for bindevævsmassage fremmer blodtilførslen til musklerne, hvilket bidrager til at styrke dit immunforsvar og får huden og dine muskler til at løsne op.
  • Her trykker jeg under dine fødder for at afhjælpe problemer andre steder på kroppen.
  • Laser-magnet terapi, som løsner hårde spændinger ved at sætte gang i cirkulationen og fjerne affaldsstoffer i muskler og væv.
  • Graviditetsmassage

Under behandlingen forsøger jeg sammen med dig at finde frem til netop den behandlingsform, der kan hjælpe dig.

Certificeret fodpleje og zoneterapi

Foruden massage kan du også få fodpleje, hvilket indebærer et fodbad, hvorefter du får fjernet hård hud og eventuelle ligtorne. Derefter klippes dine negle og så afsluttes fodplejen med en dejlig creme. Også zoneterapi er et af mine mærkeområder. Her vil du mærke små stik i punkter under dine fødder, der afhjælper smerte et andet sted i kroppen. Du vil føle varme i de behandlede områder, hvilket løsner aflejringer. Zoneterapi kan blandt andet afhjælpe mave/tarm problemer, forstoppelse og diarré, forstyrrelse i hormonbalancen. Derudover bidrager det også til ro i sindet.

Ønsker du at booke en massage, så er du altid velkommen til at kontakte mig via telefon 26 29 10 58 eller på mail doedda59@gmail.com

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation